Maatwerk

Met onze SmartDeposit bieden we 2 in 1: standaard dienstverlening op hoog niveau en de mogelijkheid om een geheel eigen schenkkring op te zetten onder uw eigen label.
Juist omdat wij ons richten op organisaties die schenkkringen willen organiseren, hebben wij de flexibiliteit ingebouwd zodat de eigen schenkkring precies aansluit op de eisen van de deelnemende ondernemers en de organisatie. Maatwerk dus.

Maatwerk voor de organisatie

De eigenschappen van de schenkkring kunnen naar wens worden bepaald zoals bijv. schenkingsbedragen, wachttijd en opzegtermijn, bufferbedragen en spaarpercentages. Zo sluit de schenkkring goed aan bij de inkomens en de risico’s van de ondernemers en de branche. Andere keuzes die de organisatie kan maken:

  • het voeren van de schenkkring onder de vlag van de organisatie, onder een op te richten zelfstandige rechtsvorm of onder de stichting Smartfund Services.
  • het ontwikkelen van dedicated website of het koppelen aan de website van de organisatie.
  • het volledig zelf beheren van de schenkkring of voor het gemak van uitbesteding aan SmartSharing.
  • het factureren van de kosten: zelf factureren eventueel als onderdeel van een abonnementsmodel of het aan ons overlaten.

Maatwerk voor de deelnemende ondernemer

De deelnemers kunnen zelf hun schenkingsbedrag kiezen en later verhogen of verlagen, kunnen de initiële storting van de buffer ineens of in meerdere termijnen betalen, melden zichzelf ziek en beter, nemen het boventallig saldo op van de e-wallet, kunnen een zakelijke rekening opgeven voor de facturen.

Geen keuze maar wel voordelig; ze hoeven geen nieuwe bank- of spaarrekening te openen, maar krijgen een e-Wallet zonder aanvullende kosten. De e-Wallet fungeert als digitale rekening. De deelnemer kan 24/7 zelf het saldo en de transacties inzien.

Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel; de deelnemer wordt geïnformeerd met emails, zodat inloggen niet nodig is.