Gemak dient de mens

Makkelijk te regelen

Ondernemers willen ondernemen en geen tijd verliezen aan vervelende dingen. Toch is het belangrijk voor jezelf, partner en/of je gezin om iets geregeld te hebben. En het is eigenlijk heel eenvoudig om het te regelen en het kost weinig tijd.
Je schrijft je in, waarmee je de afspraak maakt met de andere ondernemers om elkaar te kunnen steunen. Je krijgt meteen een digitale bankrekening (e-Wallet noemen we dat). Verder hebben we alles geautomatiseerd, zodat je niets hoeft te doen en ook niets kan vergeten. Maar je wordt actief geïnformeerd en je kan 24/7 bij je gegevens. En word je helaas ziek, dan dien je een verzoek in om een schenking te ontvangen.

Keuzevrijheid

Je bent gekozen om ondernemer te worden en je maakt je eigen keuzen. Dat kan hier dus ook. Je kiest het bedrag waarmee je het inkomensverlies door ziekte kan opvangen. Je kan altijd meedoen ook als je voorheen ziek bent geweest of boven de 65 jaar of parttime in loondienst bent naast je bedrijf.

Garantie van inkomen

Je wilt niet dat je en jouw gezin in de financiële problemen komen doordat je ziek wordt. Je kan niet uitsluiten dat je ziek wordt. En als het toch gebeurt, heb je wel hele andere dingen aan je hoofd. Dan wil je zeker zijn dat het geld betaald wordt, zonder gezeur. In onze fondsen is dat goed geregeld. Elke deelnemer houdt een buffer aan op zijn e-Wallet. Deze buffer geeft de garantie dat er betaald wordt. Nadat er geld geschonken is, wordt de buffer automatisch weer aangevuld. Zo zorgen we dat het er voldoende middelen zijn. Jij en je gezin komen niet in financiële problemen.
Nog een garantie; het geld op de e-Wallet is veilig en blijft van jou. Het geld op de e-Wallets wordt beheerd onder toezicht van de DNB.

Goedkope oplossing, belastingvrije uitkering

Het is heel simpel: door het risico met elkaar te delen is het gewoon erg goedkoop. Anders dan bij de terugkomende premiebetaling van een verzekering schenk je dus alleen mee als het nodig is en een deelnemer ziek is. Wat het ook goedkoop maakt is dat de werking van het fonds volledig geautomatiseerd is en dus weinig tijd vergt en dat drukt de kosten.
Slechts een kleine vergoeding betaal je maandelijks voor het gebruik van het platform incl. de digitale bankrekening. De vergoeding mag je als zakelijke kosten nemen. Ondernemers in een fonds spreken vaak met elkaar af om de eerste maand voor eigen rekening te nemen zodat er bij kortdurende ziekten zoals griepjes geen aanspraak op de groep wordt gedaan. Wist je al dat gemiddeld genomen zelfstandige ondernemers maar heel weinig ziek zijn?
We hebben het steeds over de lage kosten, maar het mooie is vooral dat je een belastingvrije schenking krijgt als je ziek bent.
Je hoeft bij ons ook geen grote bedragen aan te houden op een rekening, waardoor je je geld onnodig vastzit en het niet kunt gebruiken voor pensioen of een nieuwe investering.

Gemak in 3 stappen

Registreer je

Je ontvangt je eigen e-Wallet

Ontvang je e-Wallet

Stort het minimale bufferbedrag

Neem contact op
Klaar, je doet mee

Een gerust gevoel dat je het nu geregeld hebt